Supruga zvaničnika Kremlja se opustila uz lumpovanje na tradicionalni grčki način

0
Radiosarajevo.ba
Supruga zvaničnika Kremlja se opustila uz lumpovanje na tradicionalni grčki način

Supruga portparola Kremlja Dmitrija Peskova, Tatiana Navka (47) objavila je na svom Instagramu kako razbija tanjire na jednoj svadbi u Grčkoj, zbog čega je izazvala oštre kritike javnosti, nakon čega je uklonila snimak.

Bivša olimpijska klizačica odmarala je u Turskoj u gradu Efesu, a onda je otišla u jedno grčko odmaralište.

Ruski i kritičari su njeno ponašanje opisali kao razmetljivo, u trenutku dok se vodi rat u Ukrajini gdje ginu civili, a posebno djeca. Mnogi nisu mogli da vjeruju da se supruga Dmitrija Peskova ponaša tako opušteno u zemlji koja otvoreno podržava Ukrajinu i koju je Putin označio kao "neprijateljsku".

Oglasili se iz OHR-a: Evo šta je Christian Schmidt rekao o napadu na povratnike u Gacku

"Žena visokog državnog zvaničnika treba da se ponaša skromnije. Zar njen položaj to ne implicira? Ona je skoro prva dama u zemlji", navodi se u kritikama.

Mnogi su bijesno komentarisali kako to da joj je dozvoljeno da uđe u Grčku - zemlju EU.

"Da li je vaš muž Peskov, Putinov dugogodišnji portparol, snimao sve?", "Zašto niste na Krimu?", "Kako ste dobili vizu za EU", navodi se u brojnim komentarima.

Finkinje u znak podrške premijerki na internetu dijele svoje lude snimke sa zabava

"Smatram da je apsolutno neprikladno da se predsjednikov sekretar za štampu i njegova supruga zabavljaju u ovim teškim vremenima", glasili su ljutiti komentar.

"Potpuno su izgubili stid i uglavnom pokazuju kako vole svoju otadžbinu i narod", "Uklonite ovo i nemojte se sramotiti", stoji u kritici na njihov račun.

U Ukrajini ne umiru samo ukrajinski momci, već i ruski muškarci. Samo na trenutak zamislite kako bi se osjećala majka preminulog momka kada bi vidjela vaš video. Njen sin radi bogzna šta u Ukrajini, a ovdje vidimo ruski establišment kako lomi tanjire, jer to žele i zabavljaju se", glasila još jedna oštra kritika.

Finska premijerka se nakon partyja testirala na drogu. Stigli su rezultati

Prije ovog snimka, postavljala je fotografije iz Turske. Tu se fotografisala u providnoj haljini za plažu, a kritike u komentarima su se samo nizale.

"Atina? Artemis? Afrodita? Šta mislite, koji mi izgled više pristaje?", pitala je supruga Dmitrija Peskova u objavi.

Nije poznato da li Dmitrij Peskov pravi društvo supruzi na odmoru. Ako jeste sa njom, kamere ga nisu snimile, piše Mondo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak