Supruga Sergeja Trifunovića bit će deportovana iz Srbije

2
Radiosarajevo.ba
Supruga Sergeja Trifunovića bit će deportovana iz Srbije

Isidora Mijanović, supruga Sergeja Trifunovića, osuđena je na novčanu kaznu zbog ilegalnog boravka u Srbiji te će uskoro biti deportovana.

U pitanju je novčana kazna za nezakonit boravak u Srbiji, duže od 90 dana u periodu od 180 dana po Zakonu o strancima – rekao je izvor za Telegraf.

Srbijanski mediji objavili su da se ona trenutno nalazi u imigracionom centru i da će u toku dana biti odvezena na granicu s Hrvatskom.

Osobe koje se dovode u vezu sa terorističkim napadom u Bosanskoj Krupi biće predati Tužilaštvu BiH

Kao što je poznato, Sergej je u utorak, 22. oktobra, prijavio Isidoru zbog nasilja nakon što su imali burnu svađu. Tužilac je utvrdio da nema elemenata krivičnog djela. Međutim, utvrđeno je da Isidora ilegalno boravi u Srbiji kao državljanka Hrvatske.

Novinari Blica u srijedu, 23. oktobra, čuli su Sergeja kako razgovara s nekim putem telefona i da je, između ostalog, rekao:

Detalji prije svađe: Isidora je objavila svoju sliku na Instagramu nekoliko sati ranije

"Sine, to je takva demonijada. Ej, ona će meni… Imam realne probleme i pokušavam da ih otklonim", riječi su Trifunovića.

Podsjećamo, Sergej i Isidora su se u maju ove godine vjenčali u crkvi. Sredinom ovog mjeseca su obavili i građansko vjenčanje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak