Stručnjaci otkrili zašto je majka Meghan Markle sjedila sama na vjenčanju

Radiosarajevo.ba
Stručnjaci otkrili zašto je majka Meghan Markle sjedila sama na vjenčanju
Danima nakon kraljevskog vjenčanja godine još se uvijek prepričava ceremonija, seciraju se detalji, na vidjelo izlaze neviđene situacije, a tema mnogih razgovora je i majka vojvotkinje od Sussexa, Doria Ragland.

Javnost ne prestaje brujati o instruktorici joge i socijalnoj radnici, koja je na vjenčanju zablistala u haljini i kaputu s potpisom Oscara de la Rente, piše Harpers bazar.

Ono što su se svi pitali i sa žaljenjem prema majci Meghan Markle komentirali, zašto je Doria Ragland sjedila u potpunosti sama u drugom redu u kapelici St. George, gdje je održano vjenčanje.

Kako se vjerovatno mnogi drže na vjenčanjima, posebno onim crkvenim, na desnu stranu sjeda porodica mladoženje, a na lijevu mladenke, stoga je tako bilo i u ovom slučaju, u rasporedu koji su napravili sami mladenci, princ Harry i Meghan Markle.

Doria Ragland bila je jedina predstavnica porodice Meghan Markle, stoga je iz tog razloga i sama sjetila.

Posebno je zanimljiv detalj, koji su stručnjaci odmah primijetili.

Naime, DoriaRagland sjedila je tačno nasuprot kraljici Elizabeti II, a njih dvije su tako predstavljale simbole snage, elegancije i moći.

Samohrana majka nije krila koliko je ponosna na svoju kćerku, a nije se suzdržavala ni da ne pusti suzu.  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak