Strava u Los Angelesu: Glumac više od 20 puta nožem izbo bivšu djevojku

0
Radiosarajevo.ba
Strava u Los Angelesu: Glumac više od 20 puta nožem izbo bivšu djevojku

Nick Pasqual, glumac koji se pojavljivao u filmskim i TV projektima poput Rebel Moon i Kako sam upoznao vašu majku (How I Met Your Mother) uhapšen je i optužen da je više od 20 puta izbo nožem svoju bivšu djevojku.

Pasqual (34) je optužen za pokušaj ubistva, provalu u stambeni objekat i povredu partnera, prema okružnom tužiocu Los Angelesa, piše CNN.

Optužen je da je 23. maja nožem preko 20 puta izbo svoju bivšu djevojku u njenoj kući u naselju Sunland u Los Angelesu.

Inspekcija naredila: UNSA ima 10 dana da poništi i odluku o izboru rektora i konkurs

CNN je kontaktirao glumčevog predstavnika za medije za komentar. Kako dodaju, još nije poznato da li on ima pravnog zastupnika u ovom slučaju.

Prema saopćenju za javnost, Pasqual je provalio u kuću svoje bivše djevojke, koja je nedavno podnijela i zabranu prilaska protiv njega.

Kancelarija okružnog tužioca nije identifikovala žrtvu, ali prema mreži KABC, radi se o 35-godišnjoj hollywoodskoj šminkerki Allie Shehorn.

Pasqual je navodno pobjegao s lica mjesta i zadržan je na kontrolnom punktu u Sierra Blanci u Texasu, navodi se u saopćenju.

On će biti izručen okrugu Los Angeles, gdje mu prijeti maksimalna kazna doživotnog zatvora ako bude osuđen.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak