Šta se to dešava sa Kate Middleton? Trčala je okolo i igrala se u blatu

0
Radiosarajevo.ba

Kate Middleton, supruga britanskog prijestolonasljednika, princa Williama, krajem marta ove godine rastužila je brojne obožavatelje diljem svijeta objavom u kojoj je otkrila da joj je dijagnosticiran rak, od kojeg se od tada liječi kemoterapijom.

Neko je vrijeme držala distancu od znatiželjnih pogleda javnosti, privremeno je morala odustati od kraljevskih dužnosti, a sada, zahvaljujući nedavnom pojavljivanju, mnogi smatraju da stanje princeze od Walesa napokon ide na bolje.

Prošlog vikenda, zajedno sa suprugom i djecom, princem GeorgeomLouisom i princezom Charlotte, Kate je prisustvovala "Gone Wild" festivalu u Norfolku. Izvori za Daily Mail otkrili su kako su djeca na događaju sudjelovala u brojnim aktivnostima i igrama, a u jednom trenutku pridružila im se i sama princeza Kate, što je mnoge obradovalo i poslalo poruku da se osjeća bolje nego prije.

Prva dama BiH zablistala na SFF-u: "Sarajevo, uvijek ću te voljeti"

Veseli i razigrani princ Louis, prema riječima šefice Norfolk Nerf Partyja Georgine Barron, skakutao je i trčkarao oko, vičući: "Sad ili nikad!!! Idemo!!"

"Pozvali su me u ured produkcijskog tima i rekli su mi da je vrlo posebna VIP porodica zatražila da igra igru ispucavanja pjene puškom i dimnim bombama", otkrila je gospođa Barron.

Prijatelji princa Williama imali uvrjedljiv nadimak za Kate Middleton: Ove tri riječi su je boljele?

"Princ i princeza od Walesa, zajedno sa svoje troje djece, stigli su s prijateljima i porodicom. Pitali su možemo li pružiti intenzivnu, neprekidnu igru i naravno, pružili smo im ono što mi znamo najbolje."

Posjetitelji festivala potvrdili su da su William i Kate kontinuirano bili uz svoju djecu, a Barron je dodala kako nisu tražili nikakav poseban protokol, već su samo htjeli dobar provod, kao i svaka druga porodica koja tamo dođe.

"Princeza od Walesa zgrabila je pištolj, trčala okolo i igrala se u blatu sa svojom djecom. Još uvijek sam u čudu kakvo smo nezaboravno iskustvo doživjeli", zaključila je, piše Net.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak