Srbijanskoj pjevačici otkazan koncert u Hrvatskoj: ''Odluka me rastužila...''

10
Radiosarajevo.ba
Srbijanskoj pjevačici otkazan koncert u Hrvatskoj: ''Odluka me rastužila...''

Srbijanska pjevačica Goga Sekulić trebala je održati koncert u Benkovcu u subotu, ali organizatori su ga otkazali.

"Na veliku žalost nas kao organizatora i velikog broja zainteresirane publike, unatoč popunjenosti kapaciteta danima prije, obavještavamo Vas kako smo primorani OTKAZATI koncert Goge Sekulić zakazan za 14. oktobar. Uvažavajući stavove i mišljenja dijela stanovnika grada Benkovca, te zbog neslaganja s našim izborom izvođača, morali smo donijeti ovu tešku odluku", napisali su organizatori.

Aleksandra Prijović se oglasila nakon sporne izjave da li je 'srpska pjevačica'

Ancelottija pitali ostaje li Modrić u Madridu: Evo šta je rekao

Oglasila se i pjevačica.

"Ova odluka je mene i moje saradnike jako rastužila! Posebno što godinama unazad nastupam u Hrvatskoj gdje sam uvijek dobro došla i gdje volim doći i gdje ću uvijek ići. Kao što su u Srbiji, hrvatski izvođači dobro dočekani uvijek, baš zato grad Benkovac da bi napredovao mora nažalost nadići događaje za budućnost naše djece, a ne vraćati se unazad i stvarati neugodne situacije. Mnogo prijatelja imam u Hrvatskoj koje volim i poštujem, a posebno svoju publiku", poručila je.

Podsjetimo, u Bibinju je prošlu nedjelju otkazan nastup srbijanskog pjevača Saše Kovačevića koji je trebao biti održan krajem novembra.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (10)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak