Slavni Youtuber izveo najveći društveni eksperiment u historiji: Smršao 114 kg, pojavom šokirao sve

0
Radiosarajevo.ba

Nicholas Perry, poznatiji kao Nikocado Avocado, youtuber je koji ima više od 4 miliona pratilaca na svom kanalu.

Proslavio se pretjeranim jedenjem hrane, poznatijim kao mukbang trend, i svojim ekstremnim debljanjem, a sada je svoje pratioce ostavio bez teksta kada je pokazao da je smršao 114 kg.

U novom je videu Perry je pokazao svoju vitku figuru, a potom i priznao da nije snimao video već dvije godine kako bi izgradio strukturu tela koju ima sada.

Donald Trump odgovorio Taylor Swift nakon što je podržala Kamalu Harris: "Platit će cijenu za to"

To je neke ostavilo zbunjenima jer su videi koje je objavljivao do pre tri mjeseca, a posljednji je bio 1. maja 2024. kada je izjavio da je "prekinuo" svoj put mršavljenja i da je "vrijeme da se ponovo ugoji".

"Uvijek sam dva koraka ispred. Ovo je bio najveći društveni eksperiment u cijelom mom životu. Zabrinjavajuće je, ali i zadivljujuće vidjeti sva ta dezorijentirana bića kako lutaju internetom u potrazi za pričama, idejama, u kojima se osećaju ohrabreno, angažovano".

"Dakle, ja sam zlikovac jer sam sebe napravio takvim i nastavićete da padate na priče o meni godinu za godinom. Do jučer su me ljudi nazivali debelim i bolesnim, dosadnim i nebitnim... Uspjeo sam ostati dva koraka ispred svih, šala je na vaš račun", obratio se Youtuber svojim pratiocima.

Neki njegovi pratioci su ljuti jer ih je prevario, te su u komentarima prozivali Nicholasa.

"Vjerovatno je snimio puno videa kad je bio 'veći' i samo ih je objavljivao ponekad, dok je u stvarnom životu zapravo gubio na težini dve godine, u potpunosti nas je prevario", napisao je jedan korisnik društvenih mreža, a mnogi su se s njim složili.

"Uvijek sam govorio da ću krenuti na dijetu kada to uradi i Nikocado Avocado, sada više nemam izgovora", našalio se jedan pratilac.

Nikocado Avocado je na Youtubeu postao poznata, ali i kontroverzna ličnost zbog svoje težine za koju je govorio da je samo "voda", dok je svaki dan na videu unosio više od 10.000 kalorija po obroku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak