Sjećate li se Semira iz popularne serije "Cobra 11"? Evo kako danas izgleda

0
Radiosarajevo.ba

Njemački akcijski serijal Cobra 11 – policajci s autoputa (Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei) postao je sinonim za televizijsku zabavu punu adrenalina, predstavljajući gledateljima jedne od najpoznatijih televizijskih policajaca u Europi.

Najdugovječnija njemačka akcijska serija prvi put je emitirana 12. marta 1996. godine, a tokom 28 sezona prikazivala se u oko 140 zemalja.

Poznata po nevjerovatnim akrobacijama i vratolomijama s motornim vozilima, kao i njihovom neviđenom demoliranju, produkcijska ekipa Cobre 11 postala je toliko iskusna i vješta da im ni hollywoodske kolege nisu ravne.

Banja Luka: Povrijeđen strani državljanin (25), u toku potraga za napadačem

Prvi glavni likovi u seriji bili su inspektor Frank Stolte i glavni inspektor Ingo Fischer. No, lik detektiva Stoltea, kojeg je glumio Johannes Brandrup, preživio je samo dvije epizode, a na njegovo mjesto došao Semir Gerhan, kojeg glumi Erdogan Atalay, i danas je ova serija potpuno nezamisliva bez njegovog smisla za humor.

Nešto kasnije Semir je postao novi glavni inspektor, a kako su se sezone izmjenjivale, tako se i njegovi partneri, na sreću ne istim tempom. Semir je preživio i poslije 28 godina, a kako danas izgleda pogledajte u priloženim fotografijama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak