Sjećate li se pop dive bivše Jugoslavije? Evo kako danas izgleda

2
Radiosarajevo.ba

Tatjana Kameron poznatija kao Tajči, bila je jedna od većih pop zvijezda bivše Jugoslavije. Iako je mnogo vremena prošlo od kad je snimila svoje najveće hitove, mlađa publika ih i danas rado sluša, dok kod starijih bude neke posebne emocije.

Samo neki od njenih hitova poput Hajde da ludujemo ove noći, Moj mali je opasan, Ti nemaš prava na mene, i danas se rado slušaju i smatraju se pjesmama svih generacija.

Hrvatska pjevačica je 1. jula ove godine proslavila svoj 53. rođendan, pa je tim povodom objavila i nekoliko fotografija na kojima je sama i sa svojom porodicom, a mnogi su primijetili kako Cameron odlično izgleda.

Herojski čin učenika: Jedini skočio u vodu i spasio prijatelja koji se utapao

Rođendan su joj čestitali i eurovizijski fanovi koji, poput nas, još uvijek pamte pjevačicu koja je sad već davne 1990. godine predstavljala Hrvatsku i pjevala Hajde da ludujemo i osvojila sedmo mjesto na Eurosongu koji se tada održao u Zagrebu.

Od vrhunca njene popularnosti prošlo je više od tri decenije, a kako već godinama ništa ne snima, mnogi se pitaju gde je i kako Tajči danas izgleda.

Obzirom da je na društvenim mrežama veoma aktivna, odgovor na ovo pitanje veoma smo lako dobili, a iako je evidentna promjena u izgledu sada pedesetrogodišnje pjevačice, svi oni koji je prate na društvenim mrežama složni su da je svojevrstan šarm i harizma nisu napustili.

Tajči danas izgleda zaista sjajno, a osim nekoliko bora na licu koje su joj samo dale dozu ozbiljnosti, ona i dalje plijeni prirodnom ljepotom i zaista nevjerovatnom pozitivnom energijom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak