Severina provela večer sa bračnim parom Grašo, Hani je posvetila posebne stihove

1
Radiosarajevo.ba
Severina provela večer sa bračnim parom Grašo, Hani je posvetila posebne stihove

Pjevačica Severina aktivna je na društvenim mrežama, a ovog se puta pohvalila fotografijama s bračnim parom Grašo.

Prvo je Severina snimila selfie s Petrom Grašom na jednoj večeri te dodala pjesmu njegova punca, Tončija Huljića, "Ja san rojen da mi bude lipo", a zatim se fotografisala i sa njegovom suprugom, Hanom Huljić Grašo.

Foto: Screenshot: Severina i Petar Grašo

"Prekrasna moja", napisala je u opisu njihovog zajedničkog selfija, a koji je nastao tokom iste večere. Uz ovu je fotografiju dodala pjesmu Olivera Dragojevića, "Ključ života".

Kultura na ulice 2024! i KUD Lola organiziraju otvaranje 3. Internacionalnog festivala folklora

Foto: Screenshot: Severina i Hana Grašo

Inače, Hana i Grašo očekuju drugo dijete pa su i stihovi pjesme - "Novi život se rađa i sretne pjesme mi naviru zvuci, novi život se rađa, a ključ života u tvojoj je ruci" - prigodni.

Severina je dugogodišnja prijateljica s Petrom Grašom, a zajedno su snimili i duet "Unaprijed gotovo" prije šest godina. Jedno su drugome velika podrška, kako privatno, tako i poslovno, pa je Grašo podržavao Severinu dok je prolazila kroz mučnu bitku za skrbništvo nad sinom Aleksandrom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak