Severina poslala poruku Milanu Bandiću: "Koja si ti kraljica"

0
Radiosarajevo.ba
Severina poslala poruku Milanu Bandiću: "Koja si ti kraljica"

Popularna hrvatska pjevačica Severina se u nedjelju pojavila na premijeri filma Darija Juričana "Kumek" o zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću i iznenadila javnost.

Sada se o svemu oglasila na Instagramu.

"Po njemu se ništa neće zvati. Sinoć sam bila na premijeri filma 'Kumek'. Čestitam Dariju Juričanu, jednom od mojih najdražih i svakako najhrabrijih redatelja, na odličnom krimiću s primjesama tragedije, ali i komedije. U jednom momentu pojavio se i glavni lik. Ala ludnice, to je kao da se na premijeri 'Kuma' pojavi Al Capone. Rekao je da bi on napravio triput bolji film. Naravno, kad triput više zna. Reko i uteko. Bilo je jako zabavno. Hvala", napisala je Severina. 

Njeni obožavatelji složili su se s njenim riječima i velik dio njih nasmijala je ova objava. "Sjajan post, Severina! Osim toga, Izgledaš odlično, sjajno, čak i s maskom za lice", "Koja si ti kraljica", "Maska je vrh! Posebno ako je poruka od Dubioze kolektiva 'Vratiće se Valter...'", Wow", komentirali su. 

Njena objava je ubrzo sakupila više od 12.000 lajkova, prenosi Dnevnik.hr.

Inače, ona se na promociju filma pojavila sa zanimljivom maskom na kojoj je pisalo "Vratiće se Valter".

Loading...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak