Severina oduševila novom objavom o incidentu na granici

0
Radiosarajevo.ba
Severina oduševila novom objavom o incidentu na granici

Jedna od najpopularnijih regionalnih pjevačica uz fotografije medijskih napisa o njenom slučaju priložila je stih legendarnog Đorđe Balaševića kojim je uputila poruku srbijanskoj vlasti.

Hrvatska pjevačica Severina ustrajna je u naumu da izbori vlastitu pravdu nakon incidenta koji se dogodio prošlog vikenda, a u kojem je Splićanka zaustavljena na graničnom prijelazu u Srbiji od strane tamošnje policije, prilikom čega je proživjela pravu agoniju.

Sada se ponovno oglasila na svojim društvenim mrežama, tačnije na Instagramu, gdje je objavila niz screenshotova domaćih i regionalnih medija koji su pisali o njenom slučaju.

Helez poslao poruku zlonamjernim: Jedini način da ne doživite nesreću na poslu je da ne radite ništa

U opis najnovije objave pjevačica je stavila citat iz knjige 'Dodir svile' legendarnog Đorđe Balaševića.

"U redu je, momci. Ni ja vas verovatno baš ne bih voleo da sam takav kao vi, a da ste vi ovakvi kao ja", glasi ovaj simbolični citat. Ovaj Severinin potez naišao je na svesrdnu podršku njenih obožavatelja u komentarima: - "Hrabra ženo, glavu gore! Neuništiva si, voli te cijeli svijet i dalje", "Seve za predsjednicu", "Seve, ti si carica! Bravo!", "Podrška od srca za tebe, Severina" - neke su od poruka ispod najnovije objave.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak