Severina oduševila fanove modnom kombinacijom: 'Ova žena kao da ima 20 godina'

0
Radiosarajevo.ba
Severina oduševila fanove modnom kombinacijom: 'Ova žena kao da ima 20 godina'

Ono što je pratitelje oduševilo jest njena modna kombinacija. Uz majicu s prugicama, obukla je kratke crne hlačice, a cijelu kombinaciju upotpunila je tenisicama i bijelim čarapama

Pjevačica Severina (52) često se na društvenim mrežama javi obožavateljima.

Nekada tako otkrije gdje odmara ili što radi i s kim se druži, a nekada pokaže kako je bilo na nekom od nastupa. Ovoga puta Severina je na Instagramu podijelila fotografiju s nastupa i oduševila obožavatelje.

Meteorolozi objavili prognozu do 31. jula: Evo kad konačno dolazi osjetno osvježenje

"U Slanom je bilo slatko", napisala je u opisu objave koja se sastojala od tri fotografije. Na prve dvije je pozirala ispred ogledala, a na zadnjoj je sjedila u fotelji. Ipak, ono što su joj pratitelji komentarisali i komplementirali jest njena modna kombinacija.

Uz majicu s prugicama, odjenula je kratke crne hlačice, a cijelu kombinaciju upotpunila je tenisicama i bijelim čarapama. "Svakim danom sve ljepša", "Najjača majica", "Ova žena kao da ima 20 godina, nevjerojatno", "Ikona", "Zna li netko otkud je ova majica?", pisali su.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak