Anketa | Spektakl u najavi: Severina će nastupati za Novu godinu u Sarajevu

0
Radiosarajevo.ba
Anketa | Spektakl u najavi: Severina će nastupati za Novu godinu u Sarajevu
Foto: Instagram / Severina Vučković

Poznata hrvatska pjevačica Severina priredit će spektakl na dočeku Nove 2025. godine u Sarajevu, potvrđeno je za portal Radiosarajevo.ba.

Prema saznanjima portala Radiosarajevo.ba, postignuti je dogovor za realizaciju ovog događaja.

Grad Sarajevo već sada započinje planiranje za doček Nove 2025. godine, a najnovije informacije otkrivaju da će regionalna zvijezda Severina Vučković biti glavna atrakcija ovog spektakularnog događaja.

Mjesto koje je najviše pretpjelo prirodnu katastrofu: Ovako danas izgleda Donja Jablanica

Mjesto koje je najviše pretpjelo prirodnu katastrofu: Ovako danas izgleda Donja Jablanica

Prema saznanjima, nakon temeljne analize i konsultacija, odlučeno je angažirati popularnu pjevačicu Severinu Vučković za nastup na javnom dočeku Nove godine u Sarajevu. Severina je izrazila veliki interes za ovaj nastup.

Također, u planu je i nastup svjetski poznatog DJ-a Salvatorea Ganaccija, koji će zabavljati posjetitelje 31. decembra, donoseći uzbuđenje i ritam koji će označiti prelazak u novu godinu.

Glavno mjesto događanja bit će ispred Vječne vatre u Titovoj ulici. Očekuje se da će imena Severine i Ganaccija privući veliki broj turista iz cijelog regiona i Bosne i Hercegovine, koji će uživati u spektakularnoj atmosferi i dočeku pod zvijezdama.

/ Anketa

Da li ste zadovoljni izborom da će Severina pjevati na dočeku Nove godine u Sarajevu?
Rezultati

Grad Sarajevo je već dokazao svoju sposobnost organizacije vrhunskih događaja, a ulaganje većih finansijskih sredstava za doček Nove 2025. godine obećava još veći spektakl. Prema sadašnjim planovima, doček će biti nezaboravan, s muzičkim izvedbama koje će obogatiti ovaj poseban trenutak zajednice i posjetitelja grada.

U 2024. godini, Sarajevo je uveličalo impresivno slavlje Nove godine, gdje su nastupala četiri popularna benda: Bombaj Štampa, Zabranjeno pušenje, Crvena jabuka te Lela i Laka. Za 2025. godinu, očekivanja su još veća, obećavajući da će doček Nove godine u Sarajevu biti događaj koji se ne propušta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije