Severina napravila spektakl u Makedoniji: "Niko ne stoji iza mene, ali ispred mene su hiljade ljudi"

0
Radiosarajevo.ba

Nakon incidenta na srpskoj granici, hrvatska pjevačica Severina Vučković otputovala je u Makedoniju, gdje je nastupila u Krivoj Palanci.

U Makedoniji je nastupila 29. augusta, a za petak, 30. augusta, planiran je nastup u Sloveniji.

Na svom je Instagram profilu objavila video s koncerta, piše Novi List

FK Sarajevo zasluženo savladalo FK Radnik: Nastavlja se savršen učinak izabranika Zorana Zekića

"Niko ne stoji iza mene, ali zato ispred mene hiljade i hiljade ljudi. I samo ih gledam, osjećaj je izvanredan! Hvala Kriva Palanka, kažu da vas nikad nije bilo više! Makedonija i ja se volimo javno, hvala vam na vašoj bezuvjetnoj ljubavi! Blagodaram", napisala je, te dodala da "večeras se vidimo u Sloveniji. Anhovo, prihajam".

Podsjetimo, Severinu su zaustavili na granici sa Srbijom, te je otpratili u policiju na razgovor. Poslije je za medije izjavila da više neće ići u Srbiju dok je na vlasti predsjednik Aleksandar Vučić.

Severina oduševila novom objavom o incidentu na granici

"Srbijo, volim te! I želim da što prije postaneš demokratska. Ali neću više nikad doći u Srbiju dok vam ovaj ne sjaše s vlasti. Znamo svi dobro koji. A i kakva je to državna vlast kad se boje mog mišljenja?", poručila je.

Severini su nakon ovog incidenta podršku pružile brojne ličnosti iz javnog života. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak