Selena Gomez otkrila da ne može roditi: "Imam zdravstvene probleme koji bi ugrozili život djeteta"

0
Radiosarajevo.ba

Američka zvijezda, glumica i pjevačica Selena Gomez (32) otvoreno je govorila o svojoj želji da ima djecu u intervjuu za Vanity Fair i bez zadrške iznijela pravu istinu.

Pjevačica i glumica Selena Gomez prvi put otkrila je u javnosti da ne može imati djecu zbog "zdravstvenih problema".

"Nikada nisam ovo rekla, ali, nažalost, ne mogu nositi svoju djecu. Imam brojne medicinske probleme koji bi ugrozili moj život i život djeteta. To je nešto zbog čega sam neko vrijeme tugovala", rekla je 32-godišnja Selena Gomez u razgovoru za Vanity Fair.

Turist ostavio vrećicu čipsa u američkom nacionalnom parku: "Posljedice su ogromne"

Dodala je da uprkos zdravstvenim problemima još uvijek planira imati djecu i zahvalna je na medicinskim alternativama koje su joj dostupne. Naglasila je da se dobro nosi s tim i da smatra blagoslovom 'to što postoje divni ljudi voljni sudjelovati u surogatstvu ili posvojenju, što su velike mogućnosti za nju'.

"Zahvalna sam na alternativama za ljude koji silno žele postati roditelji. Ja sam jedna od tih osoba. Jedva čekam vidjeti kako će taj put izgledati, premda će biti malo drugačiji. Na kraju dana, nije važno. Bit će to moje dijete", poručila je.

Selena Gomez zvanično postala jedna od najmlađih milijarderka u SAD-u: Evo kako je zaradila

Selena je ranije otkrila da joj je dijagnosticiran lupus, autoimuna bolest u kojoj imunološki sistem postaje hiperaktivan te napada normalno i zdravo tkivo. Ta je bolest neizlječiva, ali se može kontrolisati pomoću lijekova. Gomez je u svom dokumentarcu "My Mind And Me" otkrila i da se bori s bipolarnim poremećajem, a u novembru 2022. godine je za The Rolling Stone rekla da možda neće moći imati sigurnu trudnoću zbog lijekova koje koristi za tu bolest.

Gomez je ranije govorila o tome da je planirala posvojiti dijete do 35. godine, ako još uvijek bude sama. Selena je već neko vrijeme u vezi s Bennyjem Blancom, producentom koji je zaslužan za Selenin hit "Same Old Love", a sarađivali su i na pjesmi "I Can’t Get Enough".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak