Schwarzenegger poručio Trumpu: Zašto ne zamijenimo poslove?

Radiosarajevo.ba
Schwarzenegger poručio Trumpu: Zašto ne zamijenimo poslove?
Arnold Schwarzenegger i Donald Trump nastavili su danas, nakon kratkog primirja, svoj verbalni rat.

Podsjećamo, ranije je Trump je na Twitteru kritikovao Schwarzeneggera zbog loše gledanosti nove verzije Trumpove stare televizijske emisije Pripravnik koju vodi poznati glumac. Trump je dodao da "nikoga nije briga" jer je Schwarzenegger podržao njegove rivale na predsjedničkim izborima, republikanca Johna Casica i demokratkinju Hillary Clinton

Ovaj put, Donald Trump u svom se govoru tokom Nacionalnog molitvenog doručka ponovo osvrnuo na to kako je gledanost emisije Pripravnik opala otkad ju je Arnold Schwarzenegger preuzeo.

"Imali smo ogroman uspjeh s 'Pripravnikom', no kad sam se kandidirao za predsjednika, morao sam napustiti emisiju. Na moje mjesto su postavili veliku filmsku zvijezdu, Arnolda Schwarzeneggera, no svi znamo kako je to ispalo. Gledanost nam je opala, bila je to potpuna katastrofa. Stoga pozivam na molitvu za gledanost Arnolda Schwarzeneggera", rekao je Donald Trump.

Slavni akcijski glumac nije mu ostao dužan i odgovorio mu je kratkom snimkom na društvenim mrežama.

"Hej, Donalde, imam sjajnu ideju. Zašto ne zamijenimo poslove? Ti se vrati na TV, s obzirom na to da si takav stručnjak za gledanost, a ja ću preuzeti tvoj posao. Onda će ljudi napokon moći ponovo mirno spavati", poručio je Arnold Schwarzenegger Trumpu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak