Saznalo se kome je Seve trebala pjevati u Srbiji: Poznato ko je blizak Vučiću urgirao da je puste

3
Radiosarajevo.ba

Vijest da je Severina Vučković privedena na srpskoj granici zbog ‘‘spornih izjava‘‘ u ponedjeljak je odjeknula cijelom regijom.

Severina je na kraju puštena u Srbiju kuda je krenula kako bi pjevala na proslavi jednog rođendana, ali se pjevačica ipak odlučila vratiti u Hrvatsku.

Kako saznaje portal Direktno.rs, pjevačica se zaputila na privatnu proslavu Dragana Ruvarca, inače direktora kompanije Stefial, kojeg srbijanski mediji nazivaju "SNS graditeljem" jer je nelegalno gradio građevinski kompleks u beogradskoj općini Vračar, zajedno s bivšim nogometašem i trenerom Crvene zvezde, Dejanom Stankovićem.

Vrelo Bosne neprepoznatljivo: Ostala su sjećanja na bujne potoke, a stručnjak otkriva prave razloge

Kako pišu srbijanski mediji, na proslavi na kojoj je trebala pjevati Severina, većina uzvanika bili su pripadnici SNS-a, odnosno Srpske napredne stranke.

Također navode da je Suzana Vasiljević, savjetnica predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, koja je bila među uzvanicima, urgirala da se Severina pusti s granice, odnosno da uđe u zemlju.

Podsjetimo, Severina je privedena na granici sa Srbijom, a o svemu tome možete pročitajte na linku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak