Sarah Jessica Parker udomila preslatkog mačića koji se pojavljuje u seriji: 'Ovo je Lotus'

1
Radiosarajevo.ba

U predzadnjoj epizodi druge sezone I tek tako... pojavljuje se mačić Shoe koji je osvojio srce Carrie Bradshaw, a u stvarnom životu oduševio je i glumicu Sarah Jessicu Parker (58). Ona je na svom Instagram profilu s pratiteljima podijelila fotografije njega i otkrila im da ga je već prije udomila.

"Njegovo pravo ime, izvan kamera je Lotus", započela je glumica svoju objavu.

"On i njegova porodica spašeni su kao mačići, a u Parker/Broderick porodicu je stigao u aprilu ove godine", napisala je Sarah misleći na sebe i supruga Matthewa Brodericka (61).

Jasmin Medić za austrijski medij: 'Odnos Aleksandra Vučića prema genocidu i ratnim zločincima'

Objasnila je i kako su već ranije u maju prošle godine udomili i Remy i Smili, drugim mačkama koje su već imali prije Lotusa.

"Ako vam izgleda poznato, to je zato što i jest", zaključila je Sarah, a obožavatelje je oduševilo što je udomila mačića koji se pojavljuje u poznatoj seriji.

Kako je prikazano u drugoj sezoni, Carrie u seriji zbog komplicirane veze s Aidenom ne može vrijeme provoditi vrijeme s njim u svom stanu pa povremeno iznajmljuje Chein stan.

Kim Cattrall otkrila jedini uslov za povratak uloge Samanthe Jones

Nakon propalog snimanja serije u Los Angelesu, oni se vraćaju starom poslu u veterinarskoj ordinaciji gdje prolaznik ostavi mačića pronađenog na cesti. Carrie u stanu nalazi Che i mačića, a nakon kratkog negodovanja, Carrie odluči zadržati malog Shoea jer se 'uvalio' u kutiju skupih cipela, piše 24sata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak