Ryan Reynolds otkrio spol svog najmlađeg djeteta: "Voljet ću ga samo 10 posto..."

0
Radiosarajevo.ba

Samo nekoliko dana nakon što na premijeri filma Deadpool & Wolverine otkrio ime četvrtog djeteta koje ima s Blake Lively, Ryan Reynolds sada je napokon potvrdio da je njihovo najmlađe dijete Olin, dječak.

Kanadski glumac koji sa suprugom ima još tri djevojčice - devetogodišnju James, sedmogodišnju Inez i četverogodišnju Betty. Vijest koju su svi tako dugo iščekivali otkrio je tokom emotivnog razgovara s Johnom Bellom, čovjekom čiji je pokojni sin Jake obožavao Deadpoola.

Nakon Jakeove smrti u julu 2020. godine, John je imao velikih problema s mentalnim zdravljem i depresijom, zbog čega je odlučio doći na ideju neprofitne organizacije Walking 4 Hope, koja podržava porodice i mlade ljude koji se teško nose s pritiscima svakodnevnog života, prenosi Enews. Upravo je u razgovoru s njim Reynolds odlučio otkriti da je i sam otac sina.

Spremite se za spektakl: Nadal zakazao okršaj s Đokovićem

"Želim podijeliti s vama da i ja imam sina i ako ću ga voljeti samo 10 posto od onoga kako si ti volio svog Jakea, znam da sam napravio vraški dobar posao", rekao je 47-godišnjak.

Blake i Ryan vjenčali su se 2012. godine, a oduvijek su vrlo samozatajni kada je riječ o porodičnom životu pa nikoga ne čudi što bilo kakve informacije o djeci daju na kapaljku. Posljednju trudnoću glumica koja se proslavila ulogom u seriji Gossip Girl dugo je skrivala, a kasnije je i rodila u tajnosti.

"Nije puno pričala o trudnoći. Čak su i njeni prijatelji bili iznenađeni", rekao je izvor blizak paru nedugo nakon što je Blake rodila četvrto dijete, piše Gloria

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak