Ryan Reynolds i Blake Lively kupili imanje u Velsu: Sele se u blizinu njegovog fudbalskog kluba?

0
Radiosarajevo.ba
Ryan Reynolds i Blake Lively kupili imanje u Velsu: Sele se u blizinu njegovog fudbalskog kluba?

Ryan Reynolds i Blake Lively navodno su kupili kuću u Sjevernom Walesu što je potaknulo nagađanja kako bi se iz New Yorka uskoro mogli preseliti u malo selo.

Prema pisanju stranih medija, jedan od omiljenih holivudskih parova Ryan Reynolds i Blake Lively kupili su kuću vrijednu 1,5 milion funti (3,2 miliona KM) u selu Marford, u Sjevernom Velsu pa se njihovi obožavatelji pitaju sele li se iz New Yorka.

The Sun izvještava da se Ryan obavezao kupiti kuću za svoju suprugu i njihovo četvero djece, nakon što je kupio udio u velškom nogometnom timu Wrexham FC, zajedno sa svojim kolegom Robom McElhenneyem.

Oštra reakcija javnosti nakon što su visoki zvaničnici OSBiH navodno veličali ratne zločince

Iako oni tu vijest nisu zasad službeno potvrdili kupovina nekretnine u Walesu imala bi smisla obzirom na to da često tamo borave, a Blake je nedavno viđena kako ponosno fotografira Ryana i njihovu djecu na stadionu njegova nogometnog kluba.

Blake i Ryan još nisu ni otkrili ime i spol svog četvrtog djeteta koje je rođeno u februaru, a i malo je vjerojatno da će to učiniti, obzirom da žele da njihova djeca odrastaju što dalje od medija i javnosti.

Uz novorođenče, Blake i Ryan imaju osmogodišnju kćer James, šestogodišnju Inez i trogodišnju Betty s kojima su u javnosti viđeni tek nekoliko puta, piše Dnevnik.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak