Princeza iz Dubaija ostavila muža preko objave na Instagramu? Pogledajte kakvu je poruku napisala

0
Radiosarajevo.ba
Princeza iz Dubaija ostavila muža preko objave na Instagramu? Pogledajte kakvu je poruku napisala

Princeza iz Dubaija šokirala je pratitelje nakon što je izgleda ostavila svog supruga u Instagram poruci, samo dva mjeseca nakon što su dobili svoje prvo dijete.

"Dragi mužu, budući da si zaokupljen drugim prijateljima, ovime objavljujem naš razvod. Razvodim se od tebe, razvodim se od tebe i razvodim se od tebe", piše u objavi Šeike Mahra Bint Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, 30-godišnje kćerke vladara Dubaija i supruge Mohammeda Bin Rashida bin Mana Al Maktouma.

Čini se da je par prestao pratiti jedno drugo na društvenim mrežama i sa svojih računa uklonio sve objave u kojima su se zajedno pojavljivali, piše Daily mail.

Rudan otkrila potresnu priču iz privatnog života: '27 godina moj je život bio pakao'

Službeno su se vjenčali prije nešto više od godinu dana, u maju 2023. godine, a u maju ove godine dobili su djevojčicu. Nije bilo službenog saopćenja iz Kuće Maktoum, kraljevske porodice koja vlada Dubaijem i iz koje potječe Šeika Mahra. Neki korisnici društvenih mreža nagađali su da je princezin račun mogao biti hakovan.

Šeika Mahra je kćerka Mohammeda bin Rashida Al Maktouma, vladara Dubaija i premijera Ujedinjenih Arapskih Emirata. Princeza je prošle godine diplomirala na londonskom univerzitetu stekavši diplomu iz međunarodnih odnosa. Poznata je i po tome što u javnosti zagovara ženska prava.

Šeik Mohammed navodno je jedan od najvećih zemljoposjednika u Ujedinjenom Kraljevstvu, vlasnik više od 40.000 hektara zemlje širom Londona, Škotske i Newmarketa, otkrio je Guardian 2021. Na društvenim mrežama često je objavljivao fotografije s poznatim osobama kao što su slavni brazilski nogometaš Ronaldinho, ali i ozloglašeni Andrew Tate

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak