Prepoznajete li glumicu sa fotografije? Ove godine je zasjala na crvenom tepihu u Sarajevu

0
Radiosarajevo.ba

Među slavnim posjetiteljima ove godine na Sarajevo Film Festivalu crvenim tepihom je prošetala i hrvatska glumica Bojana Gregorić Vejzović.

Tokom drugog dana jubilarnog 30. izdanja Sarajevo Film Festivala, u sklopu programa Open Air održana je premijera dugometražnog filma Backup scenariste i reditelja Faruka Sokolovića.

U psihološkom trileru koji se bavi preživljavanjem trauma i oslobađanjem okova prošlosti, okupila se sjajna regionalna glumačka ekipa u kojoj se našla i hrvatska glumica Bojana Gregorić Vejzović.

Tarik Filipović se pridružio apelu za spas Une i Neretve: "To su naše ljepotice, sačuvajmo ih"

Osim ljepotom i divnom odjevnom kombinacijom, poznata glumica je privukla pažnju i izjavom za medije, u kojoj je otkrila da je odmah po dolasku u glavni grad Bosne i Hercegovine otišla na ćevape. To joj je bila prva lokacija koju je posjetila u Sarajevu.

Glumica je na crvenom tepihu nosila mini haljinu dugih rukava s naglašenim ramenima i nabranim prednjim dijelom te donjim dijelom ukrašenim šljokicama. Duge noge Bojana je istaknula mrežastim najlonkama i cipelama s vrtoglavo visokim potpeticama.

Bojaninu izjavu na crvenom tepihu možete pogledati OVDJE.

Na Instagram profilu glumice smo pronašli njenu fotografiju iz mladosti - da li ste odmah uspjeli

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak