Pohvalila se fotografijom: Iva Majoli proslavila 46. rođendan u društvu supruga Roberta

0
Radiosarajevo.ba
Pohvalila se fotografijom: Iva Majoli proslavila 46. rođendan u društvu supruga Roberta

Najbolja hrvatska teniserka Iva Majoli proslavila je 46. rođendan u društvu supruga, italijanskog biznismena Roberta Calegarija.

Okupila je bliske prijatelje u jednom restoranu, a fotografijom veselog društva pohvalila se na društvenim mrežama. 

Na zabavu je zvala i Bornu Kotromanić, koja je ovih dana obavještavala pratitelje šta sve rade.

BHMeteo upozorava: Stižu saharski pijesak i prašina u zraku. Evo kada se trebamo pripaziti

Iako su u zrelijim godinama, izgledaju fantastično, a to mogu zahvaliti pravilnoj prehrani i redovnim treninzima. 

Iva je pozirala u suprugovu zagrljaju, a s lica nije skidala široki osmijeh. Nosila je dugu haljinu, a Robert je odabrao košulju i duge hlače. 

Sjećate se slavne Ruskinje? Maria Sharapova izgleda neprepoznatljivo

Za vezu Ive i Roberta doznalo se prošle godine, kada je ekskluzivno za Story ispričala o novom dečku, a u Italijana se zaljubila krajem 2021. godine.

"Drži me kao kap vode na dlanu", rekla je tada za svog supruga o kojem ne voli govoriti jer nastoje zadržati intimu samo za sebe, no sreća se itekako vidi na njoj.

Vjenčali su se u oktobru 2022. u Milanu, a žive na dvije adrese, u Milanu i u Zagrebu, u kojem njena kćeri Mia ide u srednju školu. Ivi je ovo drugi brak. Za Stipu Marića udala se 2006., brak je trajao šest godina i dobili su kćerku.

Majoli je trenutno selektorka ženske teniske reprezentacije i direktorica Hopman Cupa. S novim suprugom često dolazi u Hrvatsku, a Dubrovnik im je očito posebno drag jer su ga posjetili i krajem maja, kada su popili kafu na Stradunu s prijateljima, piše Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak