Party-vjenčanje u pustinji: DJ Tiësto oženio 27 godina mlađu

Radiosarajevo.ba

Holandski muzičar i jedan od vodećih DJ-a na svijetu Tijs Michiel Verwest (50), poznatiji kao Tiësto, oženio se u subotu s manekenkom Annikom Backes (23) u pustinji u američkoj saveznoj državi Utah, piše 24sata.hr.

Sretnim vijestima par se pohvalio na društevnim mrežama objavivši niz fotografija na kojima se ljube i smiju pored ružičastih i bijelih ruža.

Foto: Instagram: Vjenčanje DJ Tiesta

"Ljubav mog života", napisao je Tiësto.

Prema pisanju Voguea, na zabavi je bilo 80 gostiju koji su slavili u Amangiriju, odmaralištu s pet zvijezdica.

"Grad koji oboje volimo je Las Vegas pa smo tražili lokaciju tamo, ali smo ubrzo odlučili da želimo da to bude negdje daleko", rekla je Annika.

Foto: Instagram

Par se upoznao u restoranu u New Yorku 2015., a zaručili su se u novembru prošle godine. Kako je ispričala Annika, družili su se iduća dva mjeseca, a dan prije nego što je počeo muzički festival Coachella, odlučili su da će biti zajedno.

"Proveli smo vikend na festivalu i odlično smo se zabavljali, samo mi", izjavila je na početku veze i nastavila:

"Kad se nismo umorili jedno od drugog niti na sekundu, i letjeli do New Yorka i nismo se htjeli rastati, tad smo oboje znali".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak