"Otišao sam i obavio to": Madonna mu ponudila 20 miliona da joj napravi dijete

Radiosarajevo.ba
"Otišao sam i obavio to": Madonna mu ponudila 20 miliona da joj napravi dijete
Foto: PP / Dennis Rodman i Madonna

Nekadašnji slavni košarkaš Dennis Rodman i pop-kraljica Madonna '90-ih godina su bili u kratkoj ljubavnoj vezi, koja je potrajala svega dva mjeseca, a on je ovih dana odlučio da poduheli neke detalje iz tih vremena, i to poprilično šokantne, prenosi dnevnik.hr.

Naime, danas 58-godišnji Rodman tvrdi da mu je tri godine starija Madonna ponudila vrtoglavih 20 miliona dolara ako s njom začne dijete, o čemu je pisao i u svojoj autobiografiji "I Should Be Dead By Now".

"Ovako je bilo, jednom sam bio u Las Vegasu i zabavljao se, kada sam primio jeziv poziv. Bila je to Madonna koja me sva u panici nazvala da mi kaže kako ovulira i da se smjesta pojavim u New Yorku. Ostavio sam sve žetone na stolu, letio pet sati do New Yorka i obavio šta je tražila. Nakon toga sam odletio nazad u Las Vegas i nastavio gdje sam stao s igrom", napisao je Rodman u knjizi.

Toga se ovih dana prisjetio u radijskoj emisiji "The Breakfest Club" kada su ga pitali je li to zaista bilo tako ili je možda priča preuveličana.

"Pokušavao sam, da, ovdje u Central Parku, gde je ovde veliki stan na tri sprata. Kockao sam se jednu noć u Las Vegasu kada me nazvala iz New Yorka i rekla da ovulira. Zaustavio sam igru i otišao k njoj", potvrdio je svoju priču još jednom.

Voditelji nisu mogli doći k sebi od čuđenja, a Dennis im je rekao kako bi na to i oni sami pristali kada bi im netko ponudio velik novac.

"Poslala je avion po mene, došao sam k njoj, obavio što sam trebao i vratio se kockanju u Las Vegas. To vam je istinita priča", izjavio je penzionisani košarkaš.

Dennis je izjavio i kako nije zažalio što Madonna ipak nije ostala trudna s njim, ali da se dijete rodilo, platila bi mu 20 miliona dolara. Madona danas ima šestoro dece, a Dennis Rodman troje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije