Otkriven uzrok smrti partnerice Clinta Eastwooda: Nažalost nije bilo spasa

1
Radiosarajevo.ba

Nakon što je holivudska legenda sama potvrdila kako je njegova dugogodišnja partnerica Christina Sandera preminula, otkriven je i uzrok smrti

'Christina je bila ljupka, brižna žena i jako će mi nedostajati', rekao je 94-godišnji Clint Eastwood i potvrdio smrt svoje dugogodišnje partnerice, 61-godišnje Christine Sandere.

Sedmicu dana kasnije, New York Postu je potvrdio predstavnik Ureda za zdravstvo okruga Monterey uzrok smrti, rekavši kako je preminula od srčanog udara.

Samo glume da su 'najgori': Sjajni Zoster rasplesao Sarajevo, pogledajte kako je bilo na koncertu

Kako stoji u smrtovnici, kao neposredan uzrok smrti navedena je srčana aritmija, a uz to napisano je kako je do njene smrti dovela i aterosklerotična kardiovaskularna bolest, odnosno bolest uzrokovana nakupljanjem masnih naslaga u arterijama.

Eastwood i Christina upoznali su se u vrijeme kada je ona kao hostesa radila u njegovom Mission Ranch hotelu, a vezu su započeli 2014. godine. Svih ovih godina o privatnom životu i ljubavi nisu voljeli pričati za medije, iako mu je Christina često bila pratnja na javnim događanjima i crvenim tepisima.

Prvo zajedničko javno pojavljivanje imali su 2015. godine na dodjeli Oscara. Inače, Clint Eastwood iza sebe ima dva braka, s manekenkom Maggie Johnson i voditeljicom Dino Ruiz. Također je imao nekoliko veza, uključujući dugotrajne romanse s glumicom iz Titanika Frances Fisher i kolegicom Sondrom Locke, piše Tportal.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak