Otkriven pravi razlog zbog kojeg princ Harry i kralj Charles ne pričaju? Samo ovako se mogu pomiriti

0
Radiosarajevo.ba

Princ Harry nije u najboljim odnosima sa svojom porodicom, pa tako ni s kraljem Charlesom. Između njih je zahladilo onog dana kada je s Meghan napustio kraljevsku palaču.

Mlađi sin britanskog monarha uskoro će proslaviti 40. rođendan, a šanse da se pomiri sa svojom rodbinom vrlo su male. Više izvora istaklo je kako postoji samo jedan način da se tata i sin pomire.

"Kralj Charles mora Harryju dati osiguranje koje tako očajnički želi. Kao monarh on je osoba koja donosi tu odluku. To će biti način da se pomire", govore upućeni u materiju.

Danas bi bio 95. rođendan Muhamedu Filipoviću: U posljednjem intervjuu je govorio kako sačuvati BiH

Harry je rekao kako neće dovoditi ženu i djecu u Veliku Britaniju sve dok ga policija ne bude čuvala od trenutka kada nogom kroči u rodnu zemlju. Taj je podatak spomenuo u dokumentarcu Tabloids on Trial, koji je nedavno prikazan u Velikoj Britaniji. Dvojac je izgubio osiguranje nakon što su napustili svoje kraljevske dužnosti i preselili u Ameriku 2020.

Podsjetimo, kralj Charles III. i kraljica Camilla nisu pozvali odbjegle članove britanske kraljevske porodice, princa Harryja i njegovu porodicu, na nedavni porodični odmor u Škotsku. Ta činjenica samo je još dodatno produbila njihovo neslaganje, piše Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak