Otac poznate srbijanske pjevačice zaslužan za uspjeh pokojnog Tošeta

0
Radiosarajevo.ba

Na jednoj televizijskoj emisiji, pjevačica Tijana Dapčević otkrila je javnosti dosad nepoznatu tajnu o svom tragično preminulom prijatelju i kolegi, Tošetu Proeskom.

Tijana je otkrila da je njen otac primijetio Tošeta u muzičkoj školi dok je svirao klarinet. Kako je objasnila, otac je čuo Tošeta kako pjeva te je odmah reagirao.

"Moj tata je to rekao Tošetovom ocu i rekao: 'Ma kakav klarinet, on je pjevač, on treba pjevati, poslušajte me.' Nakon toga je sve počelo, i ostalo je historija", rekla je Tijana u nedavnom prisjećanju.

Oglasio se CIK: Evo kakva je izlaznost na izborima do 15 sati u sarajevskim općinama

Pjevačica je također podijelila da je bila ljuta na Tošeta kada je napustio akademiju kako bi se posvetio estradi, prenosi Scena.story.hr.

Toše Proeski preminuo je u 26. godini u teškoj saobraćajnoj nesreći na autocesti u Hrvatskoj. Njegov odlazak teško su podnijeli njegova porodica, prijatelji, kolege i obožavatelji širom svijeta, koji i danas uživaju u njegovim pjesmama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak