Oglasila se Nataša Bekvalac nakon saobraćajne nesreće kod Novog Sada

Radiosarajevo.ba
Oglasila se Nataša Bekvalac nakon saobraćajne nesreće kod Novog Sada

Srbijanska pjevačica  Nataša Bekvalac na izlazu iz Novog Sada imala je saobraćajni udes. U vozilu su u tom trenutku bile Nataša, beba i dadilja.

Kako pišu srbijanski mediji, ona je krenula u Beograd, kada je u njen automobil udarilo drugo vozilo.

Navodno, kao i svake srijede, Nataša je i danas trebalo da odvede kćerku u Centar za socijalni rad kako bi je otac Luka Lazukić vidio.

Pjevačica trenutno čeka policiju koja će obaviti uviđaj.

Kako se saznaje i ona i beba su dobro, a na ljekarski pregled će ići ukoliko policija to bude zahtjevala.

“Jeste, imala je udes kada je krenula iz Novog Sada u Beograd kako bi odvela Katju u Centar za socijalni rad. Ona je trenutno na licu mjesta, čeka da se uviđaj završi, ali ono što je najbitnije jeste da su Katja i ona dobro i da nemaju nikakvih povreda” saopćili su iz PR tima Nataše Bekvalac.

Kako nezvanično saznaje Blic, u Natašin automobil zakucao se bugarski državljanin u Passatu engleskih registarskih oznaka koji je bio "do krova natovaren stvarima" i nije imao ni retrovizore!

Vozač automobila koji je udario u pjevačicina kola pokušao je, nakon udesa, da pobjegne s mjesta događaja, međutim, u tome ga je spriječio mladić koji je u tom trenutku, također, kolima prolazio. S obzirom da je u pitanju stranac, vozač Passata će biti procesuiran po ubrzanom postupku.

Nataša je upravljala automobilom i bila je vezana, dok je u automobilu s njom bila dadilja, kao i njena mlađa kćerkica koja je bila vezana i u auto-sjedištu, međutim, od siline udarca beba je ispala iz sjedišta!

Kako piše Blic, cijela lijeva strana njenog automobila je razvaljena od siline udara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak