Novi imidž Jennifer Lopez: Izgleda kao da uživa u životu

1
Radiosarajevo.ba

Nakon što je predala papire za rastavu braka, Lopez je na Instagramu pokazala da joj svakodnevica nije nimalo tužna ili ispunjena suzama.

Jennifer Lopez rastaje se četvrti put, a propali brak s Affleckom nije uništio njenu vjeru u ljubav. Ipak, Lopez u zadnje vrijeme prati loš glas.

Sve je krenulo nizbrdo s novim albumom i popratna dva filmića u kojima je progovorila o ljubavi s uskoro bivšim suprugom, a publika nije bila previše zainteresirana za njen povratak koncertima.

Iz Ambasade SAD za Radiosarajevo.ba o izmjeni nastavnog plana u RS: "Ugrožavanje stabilnosti u BiH"

Ambiciozna muzičarka koja je glumila u nekoliko filmova oporavlja se od najnovijeg ljubavnog brodoloma, ali nedavno se hrabro oglasila putem Instagrama pokazavši da ne pati. Svojom je objavom pokazala da cvjeta u svojoj bezbrižnoj fazi, a imidža ostavljene supruge očito se ubrzo želi riješiti.

Jennifer Lopez nastavlja dalje

[instagram]https://www.instagram.com/p/C_TqwDTyK3u/[/instagram]

"Ona je otvorena za slušanje novih glasova ljudi oko sebe", otkrio je izvor, dodavši da muzičarki veliku podršku pruža njen dugogodišnji menadžer Benny Medina.

Ipak, odlučila je poslušati i savjete nekih novih suradnika kako bi dobila svježu perspektivu.

Nedavno je tako otkazala turneju uz objašnjenje da želi provesti više vremena s djecom, porodicom i bliskim prijateljima, piše tportal.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak