Nicole Kidman rijetko govori o Tomu Cruiseu: Na godišnjicu njihovog filma, komentarisala bivšeg muža

0
Radiosarajevo.ba
Nicole Kidman rijetko govori o Tomu Cruiseu: Na godišnjicu njihovog filma, komentarisala bivšeg muža

Nicole Kidman je rijetko komentarisala svog bivšeg muža, Toma Cruisea, s kojim je bila u braku 11 godina.

Australska glumica, 57, obično ne govori o Cruiseu s kojim dijeli dvoje djece. Međutim, napravila je izuzetak dok je razgovarala o filmu Stanleyja Kubricka iz 1999. godine, Eyes Wide Shut, u kojem glume ona i Tom.

Govoreći o tome da li je režiser koristio njen odnos s Tomom kao inspiraciju za ovaj provokativni film uoči njegove 25. godišnjice, Nicole je rekla da su ona, Tom i Stanley provodili mnogo vremena zajedno prije nego što su počeli snimanje.

Analiza | Puhovski: Harris ima svoje adute, ali Trump je i dalje u značajnoj prednosti

"Kada smo Tom i ja prvi put počeli raditi sa Stanleyjem, to je bilo kod njega kući, i nismo ni išli na setove u Pinewood [Studios]," prisjetila se.

Nicole je nastavila: "Prošlo je šest, osam sedmica, i mi smo se pitali: 'Hoćemo li ikada početi?' I jednostavno nismo počinjali. Postajali smo opušteniji jedni s drugima, dovoljno opušteni da iznosimo ideje," piše Mirror.

Film je sniman skoro dvije godine, a Nicole je otkrila da je sve vrijeme provodila s Tomom dijeleći studio na setu. "Imali smo kuću deset minuta dalje, ali smo živjeli u toj prikolici," objasnila je. "Tom i ja smo je dijelili jer je Stanley rekao: 'Nećete dobiti svako svoju prikolicu. Ne možemo to priuštiti.'"

U filmu, bračni likovi koje su glumili tadašnji bračni par Tom i Nicole provode mnogo vremena flertujući, pričajući o seksu, varanju, a zatim i radeći oboje. U jednoj sceni se nagovještava da će to uraditi, a u drugoj da su to već uradili.

Na pitanje da li je Kubrick koristio inspiraciju iz njenog braka za film, Nicole je rekla: "Pretpostavljam da je istraživao. Bile su to ideje koje su ga zanimale. Puno je postavljao pitanja."

Tom i Nicole su se službeno razveli 2001. godine, nakon što su se vjenčali 1990. godine. Bivši par dijeli dvoje djece, Isabellu, 30, i Connora, 28. U 2006. godini, Nicole se udala za pjevača Keitha Urbana, i zajedno su dobili dvije kćeri, Rose, 14, i Faith, 12.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak