Nevjerovatni honorari za doček Nove godine: Evo ko je apsolutni rekorder po zaradi

3
Radiosarajevo.ba

Za doček 2025. godine, apsolutni rekorderi po novogodišnjim honorarima ove godine bit će Severina, Zdravko Čolić i Aleksandra Prijović.

Legendarni pjevač će za nastup u Tivatu dobiti 240.000 KM, a isti honorar će dobiti i Aleksandra Prijović koja je bila apsolutni hit ove godine. 

Više od 60 koncerata u regiji svjedoče o uspješnosti njene pjevačke karijere. Aleksandra je i prošle godine pjevala u Sava centru u Beogradu, a tražilo se i mjesto više. 

Novi opasni virus koji prenose krpelji: Saznajte koji su simptomi i kako se širi

No, ono nije bilo jeftino, te je cijena istog dostizala i do 500 KM!

Neke informacije govore da će popularni pjevači kao što je Saša Matić zaraditi oko 100.000 KM, Jelena Rozga oko 60.000 KM, a Ana Bekuta "samo" 30.000 KM. 

Izgleda da je i ove godine za novogodišnju noć zagarantovan odličan provod, a u Sarajevu će kako je najavljeno nastupati Severina, koja će dobiti vrtoglavih 600.000 do 700.000 KM.

Iako se prvobitno špekulisalo o 800.000 KM, gradonačelnica Benjamina Karić je saopćila da nastup neće toliko koštati, te se pretpostavlja da je neka okvirna cifra njenog nastupa oko 700.000 KM.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak