Aleksandra Prijović otkrila još jedan detalj nakon najave da će se povući

0
Radiosarajevo.ba
Aleksandra Prijović otkrila još jedan detalj nakon najave da će se povući
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Koncert Aleksandre Prijović u Zetri

Omiljena pjevačica Aleksandra Prijović najavila je veliki povratak u Zagreb, gdje će 25. novembra održati spektakularni koncert u zagrebačkoj Areni. Ovaj nastup dolazi na kraju njene regionalne turneje, koja završava 22. prosinca u beogradskoj Stark Areni.

Pjevačica je izrazila uzbuđenje zbog ponovnog susreta s publikom: "Zagrebe, jako se radujem što se ponovo družimo! Jedva vas čekam!"

Aleksandra je također podijelila svoje utiske o dosadašnjem uspjehu i planovima za budućnost. "Beogradska publika je prva povjerovala u mene i pomogla da se moj glas daleko čuje. Od tog prvog dana nosim posebne emocije," rekla je. Uz to, istaknula je tremu koju osjeća pred posljednji koncert turneje.

Incident u bh. mesnici: Radnici se sukobili, došlo do potezanja noževa

Incident u bh. mesnici: Radnici se sukobili, došlo do potezanja noževa

Njezin koncert u Beogradu rasprodan je za samo 24 sata, a Prijović je izrazila iznenađenje zbog nevjerovatnog interesa. "Radimo nešto posebno i drugačije od cijele turneje, jer Beograd zaslužuje iznenađenje na posljednjem koncertu," dodala je.

Prijović će prije zagrebačkog koncerta nastupiti i na splitskim Gripama, 9. i 10. novembra, gdje će obradovati svoje fanove energičnim nastupom i emotivnim izvedbama.

Ovaj spektakl u Zagrebu očekuje se s velikim nestrpljenjem, a Aleksandra je obećala nezaboravno iskustvo za sve prisutne.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije