Na oduševljenje svih: Elton John i Dua Lipa otpjevali duet zajedno i napravili koncert za pamćenje

0
Radiosarajevo.ba

Dua Lipa je u četvrtak, 17. oktobar 2024. godine, održala poseban koncert u londonskom Royal Albert Hallu i iskoristila priliku da dovede Eltona Johna za izvođenje hit singla "Cold Heart". Saradnja je došla pred kraj Duinog drugog seta, koji je predstavljao njenu predstojeću turneju Radical Optimism Tour.

Paru su se pridružili live bend, prateći pjevači i orkestar, koji su pratili cijeli koncert, a John je pjevao njegove dijelove na singlu dok je sjedio u stolici. Dua je uglavnom izvodila svoje singlove, uključujući nedavne pjesme "Houdini" i "Training Season", ali je također predstavila svoj Barbie singl, "Dance the Night", prvi put uživo.

Pridružila joj se grupa plesača koji su izveli koreografiju iz filma BarbieDua Lipa će sljedećeg mjeseca započeti svoju turneju Radical Optimism u Singapuru.

Velike poplave pogodile europski grad: Bujica nosila automobile

Pod u Royal Albert Hallu je za veče pretvoren u modnu pistu, a Dua je vijugala kroz orkestar dok je izvodila singlove uključujući Levitating, Pretty Please i rani singl Be The One.

Nakon što je svirala više od sat vremena, presvukla se u crnu Chanel balsku haljinu sa konfetima koje su padale sa plafona dok je pjevala verziju Don't Start Now u prepunom Studiju 54.

Koncert je bio jedini nastup zvijezde u Velikoj Britaniji 2024. osim njenog nastupa u Glastonburyju. Ona će sada otputovati u Aziju kako bi započela svoju svjetsku turneju Radical Optimism, koja će stići u Veliku Britaniju sljedećeg ljeta.

[twitter]https://www.tiktok.com/@jayjay100xx/video/7426854087573998881[/twitter]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak