Muzičar izdaje luksuznu nekretninu: Pogledajte koliko košta noć u Breginoj vili

4
Radiosarajevo.ba

Goran Bregović Brega je odlučio da svoju vilu stavi na poznatu stranicu za iznajmljivanje nekretnina, a koju mogu prištiti samo oni sa dubokim džepom.

Cijena najma je 1.400 eura (2.800 KM) po danu, i to tokom jula i augusta, pa je tako za četiri dana u Bregovićevoj vili potrebno izdvojiti čak 5.600 eura (11.200 KM), piše Kurir.

Na pomenutoj stranici piše i da vila ima predivan pogled na more i Perast i da u njoj može biti smješteno najviše devet osoba.

"Mi smo divovi" se orilo Koševom: Preko 20.000 navijača Sarajeva uglas pjevalo svoju himnu

U njoj se nalazi više spavaćih soba, od kojih je jedna sa ogromnim bračnim krevetom, jedna je sa standardnim bračnim krevetom, dvije imaju po dva zasebna kreveta, a u jednoj je uz pojedinačni i bračni krevet, što ukupno dovodi do cifre od devet kreveta.

Bregin raj na zemlji ima i spoljašnji bazen i više terasa na kojima može i da se ruča, dok su na nekima postavljene i ležaljke kako bi na njima moglo da se sunča i uživa tokom dana.

U vilu su dobrodošla i djeca i kućni ljubimci, što se ne naplaćuje dodatno, ali muzičar ne dozvoljava svojim gostima da se u njoj puši i priređuju zabave bilo koje vrste. Zidovi vile ukrašeni su brojnim umjetničkim djelima, a u trpezariji se i nalazi slika na kojoj je predstavljena parodija Da Vinčijeve Tajne večere.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak