Monica Bellucci i Tim Burton stigli u Veneciju: Glumica oduševila stilom

0
Radiosarajevo.ba

Počinje 81. Venecijanski filmski festival, a mnogobrojne zvijezde su danas, 27. augusta, dan prije otvaranja već u ovom italijanskom gradu. 

Neke od poznatih ličnosti iz svijeta glume koji su došli na festival jesu Angelina Jolie, Isabella Ferrari, te Sigourney Weaver.

Ali jedan par je privukao posebnu pažnju: Tim Burton i italijanska glumica Monica Bellucci

Turisti bježe iz apartmana, dim stigao u Split: "Užasno smrdi po paljevini i pada pepeo"

Italijanska diva je jedna od protagonista filma Beetlejuice, Beetlejuice, koji je režirao upravo Tim Burton. Film će biti predstavljen u Sala Grande nakon inauguralnog crvenog tepiha, kako javlja FanPage.it.

Došli su u odjevnim kombinacijama koje su jako slične. 

Monica Bellucci je odabrala bijelu boju, kao i njena kuma Sveva Alviti, u palazzo pantalonama visokog struka sa otvorenim sakoom na kopčanje koji je ukrašen zlatnim dugmadima. Izgled je minimalistički, a plava bluza je ukomponovana sa outfitom Tima Burtona. 

On je u Veneciju stigao sa fedorom koja je postala njegov zaštitni znak, u plavoj boji, te je upario sa odijelom i košuljom. Na nogama, umjesto elegantnih i kožnih cipela, odlučio se za crne antilop cipele koje izgledaju elegantno, ali ne pretjerano formalno. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak