Monica Bellucci progovorila o svojoj kćerki: "Njeno djetinjstvo nije bilo glatko, ali dobro se drži"

0
Radiosarajevo.ba
Monica Bellucci progovorila o svojoj kćerki: "Njeno djetinjstvo nije bilo glatko, ali dobro se drži"
Foto: EPA - EFE / Monica Bellucci

U nedavnom intervjuu za Marie Claire glumica Monica Bellucci progovorila je o kompliciranom djetinjstvu svoje kćerke Deve Cassel, koja je krenula majčinim stopama i bavi se mankenstvom.

No iako je Monica Bellucci karijeru započela u modelingu, priznaje da je kćerin izbor karijere pomalo zabrinjava, ali se pomirila s tim.

"Morate prihvatiti da vaša kći ima vlastita iskustva. I pokušajte, kad vas to brine, ne opterećivati je... Ali što se mene tiče, posebno uživam vidjeti Devu strastvenu, kreativnu, živahnu", kaže glumica koja je u braku s Casselom dobila i danas 13-godišnju Leonie.

Građani Sarajeva ljuti zbog naplate provizije za račune za vodu: 'Ovo je udar na budžet potrošača'

Građani Sarajeva ljuti zbog naplate provizije za račune za vodu: 'Ovo je udar na budžet potrošača'

Kćerka razvedenih slavnih roditelja, Deva Cassel naslijedila je njihovu ljubav prema umjetnosti u svim njenim oblicima, a djetinjstvo je provela između tri zemlje.

"Ona dolazi iz obitelji akrobata – a to smo mi. Njeno obrazovanje bilo je raštrkano između Italije, Brazila (gdje živi Vincent Cassel), Francuske…. Njeno djetinjstvo nije bilo glatko, ali dobro se drži i osjećam da je sretna i to mene onda čini sretnim - stoga ne oklijevam objaviti njene fotografije na Instagramu", kaže lijepa Italijanka koja je ljubavnu sreću ponovo pronašla i to sa slavnim britanskim redateljem Timom Burtonom.

A za novog partnera Monica Bellucci kaže: "Ako sam s njim, to je prije svega zato što me njegova duša dira. Štoviše, kad mi je ponudio ključnu ulogu u svom sljedećem filmu, odmah sam pristala jer sam s njim, osim ljubavi, htjela podijeliti i radno iskustvo", prenosi Tportal.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije