Mlada glumica na aparatu za održavanje života nakon pada sa petog sprata

0
Radiosarajevo.ba
Mlada glumica na aparatu za održavanje života nakon pada sa petog sprata

Mamie Laverock, 19-godišnja glumica poznata po ulozi Rosaleen Sullivan u nekoliko epizoda serije When Calls the Heart, nalazi se na aparatu za održavanje života nakon što je pala sa petog sprata balkona.

"Zadobila je ozbiljne povrede opasne po život, prošla je kroz više složenih operacija i trenutno je na aparatu za održavanje života", napisali su Laverockovi roditelji. "Svi smo uništeni, u šoku, u ovom izuzetno teškom vremenu."

Do ovog trenutka, kampanja za prikupljanje sredstava prikupila je više od 14.500 dolara kako bi se pomoglo u oporavku Laverock.

"Mi smo divovi" se orilo Koševom: Preko 20.000 navijača Sarajeva uglas pjevalo svoju himnu

Laverockovi kolege iz "When Calls the Heart" su pokazali podršku mladoj glumici na društvenim mrežama. Erin Krakow je podržala GoFundMe stranicu na svojoj Instagram stranici: "Upravo sam donirala. Ako imate mogućnost, nadam se da ćete i vi, piše Variety.

Johannah Newmarch je također podijelila link na svom X: "Volim ovu porodicu, srce mi je slomljeno. Razarajuće vrijeme za sve koji brinu o Mamie. Molim vas pomozite ako možete. Trebaju svu podršku koju mogu dobiti da bi prošli kroz ovo."

Laverock je gostovala u devet epizoda When the Heart Calls od 2014. do 2023. godine, uključujući i premijernu epizodu. Njene ostale uloge uključuju This Means War, A Series of Unfortunate Events i The Hollow Child.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak