Mate Rimac otkrio u čijem društvu uživa nakon što se pročulo da ima novu ljubav

1
Radiosarajevo.ba

Mate Rimac (36) i diplomirana ekonomistica Katarina Lovrić u junu su objavili da se razvode, a nedavno je potvrđeno da uspješan poduzetnik ljubi novu djevojku. 

Riječ je o 29-godišnjoj Valentini Blažeković iz Donjeg Miholjca. Nekoliko dana nakon vijesti o novoj vezi, izvršni direktor Rimac Automobila na društvenim je mrežama pokazao u čijem društvu provodi dane.

Rimac je podijelio nekoliko Instagram priča sa Sljemena, gdje se druži s prijateljima. Prikazao je trenutke njihovog planinarenja, objavivši videozapise prijatelja i sebe u šumi.

Najubjedljivija pobjeda na izborima u ovom dijelu BiH: Osvojio 74 posto glasova

Nakon odrađene rute na Sljemenu, poduzetnik je podijelio videozapis u kojem vozi automobil. 36-godišnjak još nije pokazao novu djevojku na društvenim mrežama, a njihov odnos ne želi komentirati ni sama Valentina.

"Ne želim ništa komentirati na tu temu, moj ljubavni život je moja privatna stvar", rekla je Valentina za Net.hr. Poduzetnik je navodno bio u njenom rodnom kraju, s obzirom na to da je ispred dvorišta Valentinine porodične kuće uočena je personalizirana Nevera s tablicama Magla-1.

Podsjetimo, Rimac i Lovrić bili su u braku tri godine, ali poslovno su surađivali čak osam godina. Ipak, prema posljednjim informacijama Lovrić je napustila Rimčevu kompaniju.

Foto: Screenshot / Instagram: Mate Rimac story

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak