Mate Rimac ima novu djevojku? Nevera viđena u njenom dvorištu

0
Radiosarajevo.ba

Poznati hrvatski inovator i poduzetnik Mate Rimac (36) navodno ima novu djevojku.

Riječ je o 29-godišnjoj Valentini Blažeković iz Donjeg Miholjca. Valentina se bavi marketingom.

Mate je proteklog vikenda bio u njenom rodnom Donjem Miholjcu na kirvaju (op.a. proštenje, dan zaštitnika župe, tradicionalna proslava u slavonskim mjestima).

Huti uništili američki dron vrijedan više od 50 miliona maraka: Pogledajte šta je od njega ostalo

Njegova personalizirana Nevera s tablicama Magla-1 viđena je parkirana u dvorištu njene porodične kuće, na iznenađenje stanovnika tog slavonskog gradića široj javnosti poznatog uglavnom po istoimenoj pjesmi Kandžije ili po reprezentativcu Domagoju Vidi.

Valentina je na svom profilu na Facebooku objavljivala fotografije s Matom i njegovim automobilom. Fotografije su mogli vidjeti samo njeni prijatelji na Facebooku. Po Miholjcu se već neko vrijeme šuška da im je Rimac novi "zet", a kad se Nevera pojavila u gradiću, mnogi su to shvatili kao potvrdu nove romanse, piše Index.

Mate Rimac se nakon tri godine razveo od supruge Katarine

Index je stupio u kontakt s Valentinom, pitali su je za vezu s Matom.

"Ne bih ja to sad komentirala, u poslu sam", rekla nam je kratko te nas zamolila da je nazovemo kasnije. Na kasnije pozive nije odgovarala, već nam je porukom odgovorila da nema komentara nastavno na temu zbog koje smo je zvali. Nakon toga je zaključala sve fotografije na društvenim mrežama za javnost.

Za komentar su nazvali i Martu Longin iz odjela za odnose s javnošću Rimac Automobila. I ona je kratko rekla da nema komentara na tu temu.

Valentina je studirala na privatnom fakultetu u Zagrebu, a potom se zaposlila u odnosima s javnošću. Ovog ljeta otvorila je kompaniju za "savjetovanje u vezi s poslovanjem i drugim upravljanjem".

Foto: Facebook: Blažeković Valentina

U junu ove godine Index je doznao da su se Mate Rimac i Katarina Lovrić razveli nakon tri godine braka. Tada je tu informaciju potvrdilo nekoliko izvora bliskih Rimcu. Za komentar su se obratili i Rimčevim saradnicima. "Ne komentiram privatni život zaposlenika firme", rekla je kratko Marta Longin iz Rimac Automobila.

Sada već bivši par vjenčao se u julu 2021. godine u Splitu na privatnoj ceremoniji. Vjenčanje je održano u Villi Dalmacija, a prisustvovali su samo paru najbliži ljudi. U julu iste godine imali su crkveno vjenčanje u okolici Livna.

Nakon crkvene ceremonije zaputili su se na svadbeno slavlje u žutoj Neveri. Prvi ples odsvirao im je Momčilo Bajagić Bajaga, a bila je riječ o pjesmi Bademi i so. Goste je zabavljalo i Zabranjeno pušenje. Mladenka je prije odlaska u crkvu bacala jabuku preko kuće, a dan nakon svadbe okretao se vol od 800 kilograma.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak