Mate Rimac podijelio fotografiju svog doručka: ‘Kada bih uvijek imao vremena da spremim ovo...’

0
Radiosarajevo.ba
Mate Rimac podijelio fotografiju svog doručka: ‘Kada bih uvijek imao vremena da spremim ovo...’
FOTO: Facebook / Mate Rimac

Poznati hrvatski inovator i poduzetnik Mate Rimac na Instagramu ima više od 300 hiljada pratitelja s kojima ponekad dijeli trenutke iz privatnog života. Objavom na storyiju Instagrama, obradovao je svoje fanove - slikom doručka. 

Mate Rimac uživa u zdravoj hrani, a to potvrđuje i posljednja objava kojom je dao priliku da njegovi pratitelji uživaju u doručku sa njim

"Kada bih barem imao samo 20 minuta svako jutro da pripremim ovo... Plus vrijeme za pijacu da kupim sve to lokalno. Post-ljetna odluka - pronaći vrijeme za to", napisao je uz priloženu fotografiju na kojoj se vide jaja, salata, te nešto voća. 

Ismet Gavrankapetanović reagira: “Volio bih da znam zašto se ministar Rimac toliko prepao'

Ismet Gavrankapetanović reagira: “Volio bih da znam zašto se ministar Rimac toliko prepao'

Mate Rimac i Katarina Lovrić, u junu 2024. godine, razveli su nakon tri godine braka, kako su javili hrvatski mediji, a bili su u vezi više od sedam godina. 

Ovaj vlasnik Rimac automobila nedavno je i, u suradnji sa Bugatti industrijom automobila, izbacio prvi hibrid ove kolaboracije Tourbillion, koji je prezentovao javnosti. 

Mate Rimac uživa u zdravom doručku
Foto: Instagram/screenshot: Mate Rimac uživa u zdravom doručku

Osnovna cijena automobila iznosi četiri miliona eura, a bit će proizvedeno svega 250 komada. Isporuka kreće 2026. godine, a zainteresiranih kupaca je više no što se može proizvesti automobila. 

"Poseban je po puno toga, prvo zato što je Bugatti i svaki novi je poseban, a pogotovo nov. To se događa svakih par decenija. Ovo je prvi u 20 godina koji je potpuno nov. Veliki je korak u odnosu na prethodnika, po performansama, dizajnu, interijeru i nikada nismo imali veću potražnju, nikad više kupaca zainteresirano i nikada brže nismo rasprodali auto", kazao je Rimac.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije