Manekenka Marissa DuBois postala viralna nakon snimka njenog zanosnog hoda na modnoj reviji

2
Radiosarajevo.ba
Manekenka Marissa DuBois postala viralna nakon snimka njenog zanosnog hoda na modnoj reviji

Manekenka Marissa DuBois postala je viralna na Twitteru nakon što je video njene šetnje na Fashion Week-u zadivio internet njenom ljepotom.

Društvene mreže prepuni su utjicajnih osoba u usponu, ali 'zvijezda sedmice' je model koji se već može pohvaliti značajnim brojem pratitelja na tri platforme.

Marissa DuBois nerijetko je u centru ppažnje kao zvijezda s modne piste, ali internet tek otkriva njezinu 'ubojitu' modnu šetnju tri mjeseca nakon događaja.

Bitni savjeti kako se izboriti sa proljetnim umorom

Bolje ikad nego nikad, stoga čitajte dalje kako biste saznali više o kreatoru sadržaja.

Od 24. jula 2023. video Marisse, poznate i kao Riss, prikupio je preko 21,8 miliona pregleda u manje od 12 sati. Daily Loud objavio je Rissinu šetnju na Twitteru u nedjelju, poslavši manekenku u slavu društvenih medija uprkos tome što je snimka stara tri mjeseca.

Riss je besprijekorno prošetala pistom u Hot Miami Styles zelenom bikiniju s izrezom i odgovarajućim providnim prekrivačem na Fashion Week-u u Fort Lauderdaleu.

DuBois je polaskana pažnjom, posebno jednim korisnikom koji ju je pohvalio kao "spoj Beyonce i Shakire", na što je Riss odgovorio: "Čast mi je", s četiri uplakana emojija.

"Ona je predivna!" drugi obožavatelj je objavio, dok je treći napisao: "Ti si prava 'djevojka boginja'", prenosi hitc.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak