Majčina kopija: 16-godišnja kćerka Nicole Kidman debitovala na modnoj pisti  

0
Radiosarajevo.ba

Starija kćerka Nicole Kidman i Keitha Urbana, Sunday Rose, imala je svoj debi na modnoj pisti.

Šesnaestogodišnjakinja je hodala pistom kao dio Miu Miu-ove revije za proljeće-ljeto 2025. tokom modne sedmice u Parizu.

Tinejdžerka je na svom modnom debiju dijelila pistu s glumcima poput Willema Dafoea i Hillary Swank, manekenkom Amelijom Grey, britanskim reperom Little Simzom i južnokorejskom glumicom Nichom Yontararak, poznatijom kao Minnie.

Balkanski doručak hit u Americi, o fenomenu se raspisali mediji. Vrlo brzo su otkrili i posljedice

Sunday Rose također je bila u društvu kolege Eliota Sumnera, potomka britanske rock ikone Stinga i njegove supruge Trudy Styler, koja je također imala svoj debi na pisti.

Sunday Rose je izgledala zanosno, s ozbiljnim izrazom lica dok je samouvjereno hodala pistom. Nosila je bijelu haljinu bez rukava s delikatnom vrpcom od italijanske haute couture marke. Haljinu je uskladila sa svijetlo sivim čarapama i crnim sandalama s otvorenim prstima.

Estetski hirurg objašnjava: "Tajna izgleda Nicole Kidman se krije u ovome"

Mama Nicole je, s druge strane, pokazala svoj modni stil u jednostavnoj bijeloj košulji s ovratnikom koju je nosila ispod običnog crnog džempera.

Zvijezda Moulin Rougea također je nosila elegantnu sivo-bijelu kariranu suknju koja je završavala iznad koljena. Svoj party izgled upotpunila parom sjajnih crnih kožnih cipela koje je, čini se, nosila preko čarapa do članaka.

Duo je izgledao vrlo opušteno, a Nicole je bila u podržavajućem maminom modu, držeći Sunday Rose za ruku dok su pozirali fotografima.

Iako je ovo bio prvi službeni modni angažman Sunday Rose, nije bila nepoznanica na crvenom tepihu u posljednjim mjesecima.

Šesnaestogodišnjakinja je hodala crvenim tepihom u aprilu na Gala večeri Američkog filmskog instituta za životno postignuće, koja je odala počast filmskoj karijeri njene majke Nicole.

Također je nedavno viđena na drugim crvenim tepihima, kao što je Balenciaga Haute Couture revija na Pariskoj modnoj sedmici u junu.

Nakon revije Nicole je za magazin Hello prokomentirala uspjeh svoje kćerke.

"Samoj sebi sam morala reći da je dosta. Bilo je povuci-potegni i više je nisam željela kočiti", rekla je Kidman.

Glumica je ranije rekla da oduvijek zna da njena kćerka želi biti manekenka, ali da treba pričekati dok napuni 16 godina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak