Magazin Gracija predstavlja "Pravo lice": Eldar Abaz voditelj nove emisije

0
Radiosarajevo.ba

Magazin Gracija na tržištu je već 19 godina, a svakim svojim brojem je dolazila do srca publike, te iznova i iznova donosi nove i drugačije priče. Iako su za svoje dugogodišnje postojanje slijedili trendove, opet su se trudili da ostave sopstveni pečat. Iako je print nešto po čemu su prepoznatljivi, nisu zanemarili ni digitalne platforme.

Tako su i pokrenuli autorsku emisiju mladog novinara Eldara Abaza, koja nosi naziv Pravo lice.

"Pravo lice je emisija, prije svega zabavnog karaktera, prilagođena platformama gdje se emituje, a to je prije svega YouTube, pa onda sve druge ostale društvene mreže. Kroz emisiju ćemo prikazati pravo lice gostiju, koji dolaze iz svijeta muzike, umjetnosti, sporta ili čak influensinga", istakao je urednik i voditelj emisije Eldar Abaz.

Tragedija u Olimpijskom selu: Trener preminuo od srčanog udara

Kako kaže, velika je odgovornost jer ipak emisija ide pod okriljem Magazina Gracija, koji zaista ima veliku historiju iza sebe: "Moram istaći da je emisija zaista nastala spontano, i da je tim Gracije s oduševljenjem prihvatio prijedlog. Pravo lice je moj pečat u ovom trenutku mog života, ali i karijere, prema tome uloženo je zaista mnogo truda, rada i vremena u čitav projekat", ističe Abaz.

Uskoro ide emitovanje prve epizode, čiji gost je bila Slađana Mandić, a već su snimljene epizode i sa spisateljicom Vesnom Dedić, ali i sa influensericom Naidom Pehilj, poznatijom kao Bojankova. Dodao je i to da Gracija izlazi iz svojih okvira, te da će publika, tačnije gledaoci imati priliku da vide i neka nova lica, koja možda nisu očekivali vidjeti na platformama Gracije.

Magazin Gracija je od marta 2024. godine prešao na luksuznija izdanja, te od sada svaki broj Gracije simbolizira jedno godišnje doba, prije nekoliko dana je izašla Gracija ljeto, a već u septembru će publika moći čitati i jesensko izdanje, gdje će pronaći i sumirana gostovanja svih gostiju do tog broja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak