Leonardo DiCaprio snimljen na sastanku s novom djevojkom, kćerkom slavnog glumca

0
Radiosarajevo.ba
Leonardo DiCaprio snimljen na sastanku s novom djevojkom, kćerkom slavnog glumca

Leonardo DiCaprio (48) uživao je u utorak na sastanku s glumicom Victorijom Lamas (23) u Hollywoodu - nakon nagađanja da je bio u romansi sa supermodelom Gigi Hadid (27).

Ovaj slavni Oskarovac, koji je stekao reputaciju da nikad nije izlazio s osobama starijim od 25 godina, viđen je kako ulazi u automobil s Victorijom, koja je kći slavnog glumca Lorenza Lamasa, a rođena je dvije godine nakon što je objavljen film Titanic (1997), u kojem je glumio DiCaprio.

Par je napustio The Birds Street Club odvojeno, a onda su zajedno ušli u automobil, gdje je Leo viđen kako se smije i šali.

BHmeteo objavio važnu poruku za građane - tiče se vremenske prognoze za srijedu

Inače, manekenka Victoria kreće stopama svojih roditelja budući da je ambiciozna glumica koja pokušava steći ime na ekranu.

Prethodno ove godine, objavljena je informacija da je Leo s Gigi Hadid, što bi bilo prvi put da se zabavlja sa ženom starijom od 25 godina, a Gigi bi također bila prva žena s kojom se zabavljao, a koja je majka.

Glumac je prethodno prekinuo četverogodišnju vezu s Camilom Morrone (25). Leo je bio od nje stariji 22 godine, a prvi ju je put upoznao kada je imala samo 12 godina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak