Lana Jurčević ogolila dušu u potresnoj objavi: "Krvarila sam, bila sam spremna na sve"

3
Radiosarajevo.ba
Lana Jurčević ogolila dušu u potresnoj objavi: "Krvarila sam, bila sam spremna na sve"

Hrvatska pjevačica Lana Jurčević (39) prije nekoliko dana je postala majka, a da će ona i partner Filip Kratofil postati roditelji, javnost je obavijestila krajem jula.

Lana je sada objavila prvu fotografiju i video na svojim društvenim mrežama nakon što je rodila. Također je na svom blogu napisala podužu objavu u kojoj je opisala svoje 'trudničko putovanje'.

"Mi smo našu bebu čekali i željeli dugo, neki su to prepoznali u mojim suzama na videu koji sam objavila', pisala je Lana.

Anketa | Čija je najveća odgovornost što građani moraju plaćati proviziju za račune za vodu?

"Nisu to bile obične suze radosnice. Četiri mjeseca nismo nikome rekli, baš nikome… Nastupala sam, imala koncerte, putovala, snimila spot i pjesmu - sve je bilo dobro, a onda sam nakon zadnjeg koncerta, zapravo koji dan nakon, završila u bolnici i tako su naše porodice nažalost, umjesto lijepe vijesti, dočekale one za koje nisu znali kako da reagiraju.

Niti su se smjeli veseliti, niti su smjeli pokazivali da se brinu i da su van sebe. Niko nije znao ishod, iako nam prognoze bile - nikakve. Krvarila sam, imala hematom, sumnjalo se na curenje plodne vode, a time i kraj trudnoće. Vjerovali ili ili ne - ja sam bila spremna na sve ishode, ali sam odlučila biti pozitivna i vjerovati", dio je Lanine objave na blogu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak