Ko će biti nova pjevačica grupe Magazin? Tonči Huljić otkrio neke detalje

0
Radiosarajevo.ba

Nakon što je u javnosti kao bomba odjeknula vijest da najdugovječnija pjevačica Magazina, Andrea Šušnjara napušta tu grupu, mnogi su se zapitali ko će ju zamijeniti.

Iako Tonči Huljić tu informaciju još uvijek skriva, otkrio je neke detalje o njoj. "Ljudi znaju, ja sam proračunat čovjek, ali vođen srcem. Moj proračun radi srce. Vidjet ćete. Ja mislim da ćete biti zadovoljni svi. Jer svaka nova pjevačica mora unijeti novu energiju", izjavio je za IN Magazin Hujić. Kazao je i da će se vjerovatno ostvariti njegova ideja o turneji sa svim dosadašnjim pjevačicama Magazina

"Mislim da ću ipak pristati, ali moram vidjeti kako će se stvari sa svim pjevačicama koje su pjevale u Magazinu razvijati, kakvi su njihovi privatni planovi, ali ne bi bilo loše vratiti se 40 godina unatrag i napraviti nekakve velike koncertne stadione s Magazinom", priznao je Tonči. Pjevačica Andrea Šušnjara nakon 14 godina napušta Magazin a nedavno je za Story.hr, progovorila o razlozima odlaska.

Ponovo teče voda sa česme ispred Gazi Husrev-begove džamije

"Pravi razlog odlaska iz grupe Magazin je moja želja za promjenom. Odsad ću sebi biti na prvome mjestu. Razmišljam o budućnosti i dovodim si život polako u red. Trebalo mi je puno vremena da donesem ovu odluku, nisam je donijela preko noći, kazala je. 

"Da nije bilo Tončija, ne bih danas bila ovdje. Pomogao mi je u životu i u karijeri više nego što on misli i zna da jest. Doživotno sam mu dužna i zahvalna jer mi je dao priliku. Bila sam djevojčica u teškoj situaciji i on mi je pomogao.

Tonči Huljić otkrio šta je Baby Lasagni pisao tokom glasanja u finalu Eurosonga

lako me nije poznavao, ponašao se prema meni kao da sam njegovo dijete. Imao je puno strpljenja sa mnom i učio me kako se radi ovaj posao, a ja sam upijala svaku rečenicu koju mi je rekao" rekla je pa dodala:

"Sam Bog ga je poslao u moj život. Kada sam odrasla i stala na noge u grupi, vidio je da odrađujem u Magazinu sve što treba i kako treba pa me pustio samu i nije se više miješao.

Osnovao je svoj novi bend Madre Badessa, a ja sam nastavila hrabro voditi ovaj bend najbolje što znam i uspjela sam jer posao nikada nije patio. Voljela bih možda da je bio malo više prisutan u grupi jer bi meni bilo puno lakše", kazala je i dodala da se nikad nisu posvađali, piše Večernji List.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak