Kako Haris Džinović savjetuje sina: "Ako izlaziš navečer i da upoznaš neku djevojku, tu hljeba nema"

4
Radiosarajevo.ba

Kako su pisali mediji, nakon razvoda Melina je u vezi sa biznismenom, dok Haris ističe da je spreman za novu ljubav.

Djeca, Kan i Đina su ostali da žive sa ocem u vili na Senjaku, a kako je Haris ranije pričao sa sinom ima otvoren odnos te ga često savjetuje oko djevojaka.

"Ja sam svom sinu Kanu rekao: Kan, ako izlaziš naveče i da upoznaš neku djevojku, tu hljeba nema. Djevojke se po danu love, a dogovaraju za naveče. Prema tome kad dođeš negdje naveče sve su zauzete". Onda me on danas zove i kaže mi: Taić, obišli smo šest-sedam baštenskih prostora, upoznali smo osam devojaka. Ja mu kažem: Eto vidiš. Kaže on: Jao, kakav si ti lav", ispričao je jednom prilikom Haris Džinović.

Opasna meduza uznemirava kupače na hrvatskoj obali: Ako vas opeče, javlja se jaka bol

Haris, inače, priznaje da želi ponovo da se zaljubi i da mu je potrebna emotivna partnerka, ali ima određene zahtjeve, piše Blic.

"Ja sam sada slobodan muškarac. Emotivno dostupan", navodio je nedavno folker, te istakao kakvu ženu hoće poslije Meline.

"Mora biti normalna! Mora da ima savjest, da ima toleranciju, da bude radna. Ljubav može biti i dodir ruke, i kad se završi u krevetu... Žene moraju da imaju stav! Svi ljudi bi trebalo da imaju stav, rekao je on.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak