Kako danas izgleda omiljena sultanija? Slavna Hurem potpuno promijenila imidž

0
Radiosarajevo.ba

Turska glumica Meryem Uzerli (40) domaćoj je publici poznata po ulozi sultanije Hurem u seriji Sulejman Veličanstveni.

Ljepota i osobnost ovog lika mnogima su ostali u sjećanju, a po toj ulozi Meryem prepoznaju širom svijeta.

Glumica nakon ovog ostvarenja i dalje radi, a u međuvremenu je postala i mama dvije djevojčice. No, Meryem više ne izgleda kao što je to bilo kada je glumila Hurem.

Ruglo u centru Sarajeva: Općina se hvali da uređuje prostor, a klupe za odmor zarasle u travi

Glumica koju mnogi pamte po upečatljivoj crvenoj kosi, čini se kako se odlučila za nešto manje upečatljivu boju, onu svjetlo smeđu te je zbog toga teško prepoznatljiva ljubiteljima serije u kojoj se proslavila. 

Također, Meryem je aktivna na društvenim mrežama gdje s pratiteljima dijeli gdje sve putuje i šta radi. 

Popularna 'Hurem' stigla u Dubrovnik: Provodila se na zabavi, podijelila veliki hit Crvene jabuke

Tako se na ovoj društvenoj mreži glumica tokom ljeta javila iz Dubrovnika. Glumica je na svom Instagramu objavila nekoliko fotografija i video zapisa iz Dubrovnika, a u jednom od svojih Instagram Storyja otkrila je i da dobro zabavila na rođendanskoj proslavi poznatog turskog biznismena Mehmeta Koruturka

Lijepa glumica pozirala je i na balkonu hotela u kojem je odsjela dok se u pozadini vidi more, a brojne fanove oduševila je pjesmom koju je stavila uz fotografiju. Riječ je o pjesmi Crvene jabuke Malo ćemo da se kupamo koja se očito svidjela turskoj zvijezdi koju na Instagramu prati više od sedam i pol miliona korisnika.

Inače, glumica je odrasla u Njemačkoj zbog čega je u početku slabo govorila turski pa je paralelno uz snimanje serije Sulejman Veličanstveni učila i turski jezik. Seriju je napustila 2013. godine, a nakon toga glumu je stavila u drugi plan te se posvetila manekenstvu, ali i novim poduzetničkim pothvatima pa je tako u centru Berlina otvorila i svoju prvu radnjicu 'NOSH NOSH' u kojoj se prodaju zdrave slastice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak